Kategoriler: Kategoriler

Serpantinli Rezistans Nedir Ne işe Yarar?

Serpantinli Rezistans Nedir

Serpantinli Rezistans Nedir ve Ne işe Yarar?

Serpantinli Rezistans

Birçok elektrikli ısıtıcı cihazlarda ve özellikle son dönemlerde kullanılmaya başlayan, montajı kolay olan serpantinli rezistans çeşitlerine talep daha fazladır. Bu rezistanslar, ısıtıcıların yüzeyinden ısı transfer edilmesini sağlayacak şekilde üretilmektedir. Endüstriyel sektörün farklı bölümlerinde kullanılan bu ürünlerin üretimleri firmamız tarafından farklı ölçü ve enerji gücünde üretilmektedir. Üretimlerde, bakır, DKP boru elementleri ya da CR-Nİ boruları kullanarak üretimleri gerçekleştiriyoruz.

Kullanım yerine göre, hammadde seçimi, rezistansların kalitesini, uzun ömürlü kullanılmasını etkilemektedir. Farklı sektörlerde kullanılan bu ürünler daha çok bükülmüş borularla imal edilmiş olarak karşınıza çıkacaktır. Kullanılan boruların çapları talebe göre 6,5 mm ile 20 mm arasında değişmektedir. Isı üretimi için 24 V ile 500 V direnç gerilim besleme özelliğinde üretilmektedir.

Serpantinli Rezistans Ne İşe Yarar?

Serpantinli rezistansların üretimini yapan Aras rezistans olarak, kullanım alanlarına göre farklı şekil ve ölçülerde üretimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tüm sanayi sektörlerinde, kurutma özelliğine sahip olan cihazlarda, sıcak hava üretmek için kullanılan aparatlardır. Serpantinli rezistanslar ne işe yarar denildiğinde, havanın ısıtılmasını ve fan aracılığı ile ısınan havanın yayılarak, ortamın, makinalar tarafından üretilen ürünlerin hızlı bir şekilde kurutulması için kullanılmaktadır.

Serpantinli Rezistans Nerelerde Kullanılır?

Endüstrinin her alanında yapılan işlerin türüne göre farklı özelliklere sahip rezistans türleri kullanılmaktadır. Firmamız tarafından üretimi yapılan serpantinli rezistanslar için kullanım alanları oldukça geniştir. Kullanım alanları arasında, gıda ve boya sanayinde, kurutma fırınlarında, sanayi fırını, fikse makinaları, fanlı üflemeler, ev tipi fırınlar, sanayi tipi fırınlar olarak birçok alanı sıralayabiliriz.

Fanlı sistemlerde kullanıldığı için fırın sistemlerinde ısının yayılarak etki göstermesi sağlanıyor. Kullanımı yaygın olan tüm fırın çeşitlerinde kullanılmakta, elektrik enerjisi ile ısı elde etmek için tercih edilmektedir. Fırın üreticileri, firmamıza üretimini yaptıkları cihazların model ve ölçülerine göre özel siparişler verebiliyorlar. Serpantinli rezistanslarımızı dayanıklı hammaddeler kullanarak üretiyor ve mümkün olduğu kadar elektrik enerjisi tasarrufu sağlayacak özellikte olmasını sağlıyoruz.

Üretimlerimizi yaparken, üretilen modele göre kullanılan hammadde ve kaplama ürünleri farklı olmaktadır. Kullanılan hammaddeler daha çok verimliliği artırmaya yöneliktir. Tüm kullanım alanlarında güvenli bir şekilde ve uzun süre sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

admin

Paylaş
Tarafından Yayınlanı
admin

Yakın Zamanda Paylaşılanlar

Titan Rezistans Nedir ve Nerelerde Kullanılır?

Titan Rezistans Nedir ve Nerelerde Kullanılır?

Titan Rezistans Nedir Titan Rezistans Titan Rezistans Nedir, Ne İşe Yarar ve Nerelerde Kullanılır? Titan…

5 sene önce
Kelepçe Rezistans Nedir ve Nerelerde Kullanılır?

Kelepçe Rezistans Nedir ve Nerelerde Kullanılır?

Kelepçe Rezistans Nedir Kelepçe Rezistans Kelepçe Rezistans Nedir, Ne İşe Yarar ve Nerelerde Kullanılır? Kelepçe…

5 sene önce
Manşonlu Rezistans Nedir ve Nerelerde Kullanılır?

Manşonlu Rezistans Nedir ve Nerelerde Kullanılır?

Boru Rezistanslar Boru Rezistans Nedir Ne işe Yarar? Boru Rezistans Çeşitli cihazlarda ısınmayı sağlayan rezistanslar…

5 sene önce
Boru Rezistans Nedir Ne işe Yarar?

Boru Rezistans Nedir Ne işe Yarar?

Boru Rezistanslar Boru Rezistans Nedir Ne işe Yarar? Boru Rezistans Çeşitli cihazlarda ısınmayı sağlayan rezistanslar…

5 sene önce
Özel Üretim Rezistans

Özel Üretim Rezistans

Özel Üretim Rezistans Özel Üretim Rezistans Günlük hayatımızın çeşitli aşamalarında ve sanayi sektörünün birçok bölümünde…

5 sene önce
Fişek Rezistans Nedir

Fişek Rezistans Nedir

Fişek Rezistans Nedir Fişek Rezistans Nedir ve Nerelerde Kullanılır Fişek Rezistans NedirElektrik enerjisini, ısı enerjisine…

5 sene önce
Ücretsiz Bilgi Alın !